Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

City Express

Details over dit uitje
city express

Peking Express, dat leuke Tv-programma waarin mensen al liftend op gammele vrachtwagens en bussen door de inlanden van China trekken, het is alweer van de buis. Bij Huisbrand Events boekt u de leukste spin-off van dit programma, ons eigen Huisbrand Events Express, te boeken in alle grote steden van Nederland en België voor een zeer enerverend bedrijfsuitje of groepsuitje.

In teams van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in het Huisbrand Events Express arrangement; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale zien te bereiken...!

Met het goed uitvoeren van diverse opdrachten kunt u zelfs sneller vervoer winnen. Bij elk nieuw checkpoint ontvangt u van ons een andere fysieke of mentale opdracht. Dit evenement is voor de echte stadsindiaan, zonder angst en met een blik op de finish zult u tot het uiterste moeten gaan! Gebruik de talenten van uw gezelschap en de individuele vaardigheden van ieder en maak Huisbrand Events Express tot een succes!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 2 drankjes
  • Drankje voor onderweg
  • Vervoersmiddel(en)
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

20 - 24 personen € 32,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 26,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan