Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour Scheveningen

Details over dit uitje
High Tour Scheveningen

De High Tour Scheveningen is een rondleiding-stadswandeling met gids, plus een High Tea, van Huisbrand Events. Natuurlijk wordt u op deze dag allereerst verwelkomd met een overheerlijk gebakje en een kopje koffie, waarna onze gids u meeneemt door de stad.

De stadswandeling brengt u door uw favoriete plaats, inclusief professionele gids en een ontspannen verpozing in een gezellig café. Niet alleen laten we u bekende straten en pleinen zien, maar vertellen we u ook alles over de historie van stad. Grappige anekdotes en interessante verhalen worden in dit uitje afgewisseld met een kijkje bij markante monumenten en andere stedelijke pracht.

Heeft u zin om lekker luxe te genieten van een High-Tea en wilt u ook nog een prachtige rondleiding door de leukste badplaats van Nederland? De High Tour Scheveningen van Huisbrand Events combineert het allemaal! U begint met een lekker gebakje en eindigt met een ontspannen High Tea op een mooie locatie langs het strand of ergens anders in dit leuke dorp!

Na het welkomstgebakje neemt onze professionele gids u mee langs alle bezienswaardigheden. Dat Scheveningen meer is dan alleen het Kurhaus en de pier, komt u al snel te weten. Geniet van de leuke anekdotes van onze gids en snuif de zee en het strandleven op! Na anderhalf uur wandelen eindigen we op een fraaie locatie om het laatste gedeelte van deze High Tour te beginnen. Lekker genieten van de lekkerste culinaire verrassingen, want ook in Scheveningen zullen ze u lekker verwennen.

Deze High Tour Scheveningen combineert cultuur en culinair genieten. Tegelijkertijd leert u Scheveningen van A tot Z kennen en bent u gezellig weg met vrienden of familie. Geniet ervan!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak

12.30 - 14.00 Tour door de stad

14.00 - 16.00 High Tea

Inclusief:

- Koffie en gebak

- Professionele gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)

- Uitgebreide High Tea

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 - 14 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

15 - > personen € 45,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan