Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Hilversum

Details over dit uitje
Get The Picture Hilversum

Welkom in het centrum van Hilversum, waar u met Get The Picture van Huisbrand Events gaat genieten van een rijk gevulde stadswandeling - fotospeurtocht. Het is de bedoeling dat u met uw groepje een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!

Get The Picture, van de mooiste villa's, de bekendste monumenten en van een paar BN-ers die in Hilversum zeker te vinden zijn en die nietsvermoedend over straat wandelen! Tijdens het Get The Picture arrangement van Huisbrand Events laten we u de mooiste fotografische opdrachten uitvoeren, uw eigen mediagenieke uitje is begonnen!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. U krijgt van ons een opdrachtenboekje met 'beeldbepalende' opdrachten. Hilversum staat bekend om de vele monumenten, zoals diverse unieke gebouwen van de bekende architect Willem Dudok. Als gemeentearchitect heeft hij in het verleden de stad voorzien van vele markante architectuur, zoals het Raadhuis en zijn eigen villa aan de Utrechtseweg. Naast deze prachtige werken nemen wij u ook bijvoorbeeld mee langs alle voormalige omroepgebouwen en dwars door het centrum waar diverse musea, bioscopen en winkelpaleizen de stad verfraaien. En ú mag het allemaal op camera vastleggen (zelfs een Hilversumse blonde Gooische Vrouw), op een speciale manier natuurlijk, niet zomaar een kiekje.

Het beste team wordt natuurlijk naar voren gehaald en voorzien van de originele Get The Picture hoofdprijs! Applaus!! Daarna drinkt u nog een lekker drankje en bespreekt u de dag met alle andere deelnemers! Veel plezier!

Inclusief:

- Een vragen en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

10 - 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De Get The Picture van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan