Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Almere

Details over dit uitje
Wie is de Rat Almere

Tijdens de wie is de rat in Almere maakt Huisbrand Events van uw gezelschap een hecht team. Jullie gaan, net als in Wie is de Rat, allerlei uitdagende opdrachten doen om te ontdekken wie bij jullie de rat in het team is.

Maar kijk uit voor de loslopende ratten! Eén persoon in jullie team heeft de opdracht gekregen om de boel te saboteren. Let goed op of iemand zich anders gedraagt  dan normaal of probeert andere teamleden zwart te maken?

In Almere volgen de opdrachten zich in een rap tempo op. Jullie zullen verschillende breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten voor jullie kiezen krijgen. Uiteraard is het de bedoeling om deze opdrachten zo snel mogelijk te volbrengen. De aanwezigheid van de rat zal het alleen allemaal wel wat moeilijker maken.

Na afloop wordt het beste team in het zonnetje gezet en reiken wij de ‘Wie is de Rat’ hoofdprijs uit. Vervolgens geven we het woord aan de beste rat, die al zijn vuile streken mag onthullen. Hilariteit gegarandeerd!

Inclusief:

– 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
– Professionele begeleiding
– Teambuilding
– Prijs voor het beste team en rat

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
30 – >  personen € 21,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan