Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan in Urk

Details over dit uitje
Kolonisten van Catan in Urk

Kent u het bordspel Kolonisten van Catan en wilt u de essentie van dit spel combineren met het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje? Dit virituele tablet spel van Huisbrand Events is hét evenement voor groepen en bedrijven die wel eens een echte ontdekkingstocht willen maken door de stad. Bepakt met een tablet gaat uw team op zoek naar grondstoffen die door de hele stad verspreid liggen. Deze avontuurlijke City Game vraagt om de noodzakelijke teambuildingskills, 100% creativiteit en doorzettingsvermogen om uw kolonie op te bouwen.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt tablet mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in de stad te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Tussen de bedrijven moeten er ook nog een aantal foto-opdrachten uitgevoerd worden. Zo weten wij waar uw teamleden geweest zijn en heeft u nog een paar leuke herinneringen aan dit avontuurlijke evenement. Het beste team kolonisten wordt door ons in 't zonnetje gezet en ontvangt een superleuke hoofdprijs.

Uw eigen VOC-mentaliteit en teamgeest eens goed op de proef stellen? Boek dan de Kolonisten van Katan van Huisbrand Events om dit eens te testen.

Inclusief:

- Tablet
- Enthousiaste begeleiding
- Een drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
- Een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 19 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
20 -  > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Huisbrand Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan