Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner Haarlem

Details over dit uitje
Get The Picture Dinner Haarlem

Het 'Get The Picture Dinner' van Huisbrand Events in Haarlem, dat is genieten van lekker eten én een speurtocht door de stad, wandelend met een fotocamera en de mooiste kiekjes nemen van fraaie monumenten en gebouwen. U wisselt deze fotomarathon af met heerlijke gerechten in diverse restaurants.

De prachtige binnenstad van Haarlem kent vele architectonische hoogstandjes en een roemrijke geschiedenis. Tijdens dit Get The Picture Dinner bezoekt u drie verschillende culinair erkende restaurants en gaat u de stad fotograferen aan de hand van de opdrachten die u van ons krijgt.

Bij het begin krijgt u van ons een opdrachtboekje en een routekaart. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams of koppels die elk hun eigen weg door de stad en naar de verschillende restaurants moeten zien te vinden. Ondertussen moet u nog wel eventjes Haarlem op de foto zetten natuurlijk. De opdrachten variëren. Soms een mooi detail van een gebouw en soms staat u ook een verrassing te wachten!

In het laatste restaurant bepaalt onze jury welk team de foto-opdrachten het beste heeft uitgevoerd. Proost!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Enthousiaste begeleiding
- Een digitale camera voor elk team
- Teambuilding
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting!

Prijs:

10 - 14 personen € 59,50NU € 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 56,50NU € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - >  personen € 53,50NU € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan