Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Almere

Details over dit uitje
Crazy Dinner Almere

crazy dinner Almere,  dat het Crazy88 spel spelen én tussendoor kunnen jullie genieten van heerlijke gerechten, met Huisbrand Events. Spannend, lekker, doorgedraaid, komisch: HTG komt met het meest hilarische diner.

Op BNN was het programma Crazy 88 al eens op TV, en wij hebben hier gewoon een variant op gemaakt die in Almere af kan spelen. Een avontuurlijk stadsspel in het hart van Almere, afgewisseld met drie heerlijke gerechten in diverse restaurants? Dit uitje heeft zijn plaats verdiend binnen de top-tien van onze arrangementen.

Want wat gaan we eigenlijk doen?

Als u het voorgerecht genuttigd heeft wordt u ontvangen door één van onze gezellige begeleiders die uw gezelschap opsplitst in verschillende teams. Wat voor opdrachten moet u aan denken? Wat dacht u van: knuffel een politieagent en bel bij iemand aan en vraag of je een kopje koffie mag drinken. Dit is uiteraard pas een paar voorbeelden, dus maak uw borst maar nat. U zult alle opdrachten registeren op een videocamera zodat de jury uiteindelijk kan zien of het daadwerkelijk uitgevoerd is. Na een uur spelen komen jullie weer bij elkaar voor een heerlijk hoofdgerecht in een tweede restaurant.

Tijdens het dessert wordt de Crazy Dinner hoofdprijs in de wacht gesleept door het best presterende team. Wij sturen de filmpjes achteraf digitaal toe, zodat jullie met het hele gezelschap de filmpjes terug kunnen kijken. Een avontuurlijk dag en heerlijk genieten van de horeca in Almere.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crazy game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crazy game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding
- Filmcamera tijdens het spel
- Alle filmpjes digitaal na afloop
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje,boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot,spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje,vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan