Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner Brussel (België)

Details over dit uitje
Get The Picture Dinner Brussel (België)

Het 'Get The Picture Dinner' in Brussel (België), dat is genieten van lekker eten én een speurtocht door de stad, met Huisbrand Events. Wandelen met een fotocamera en de mooiste kiekjes nemen van fraaie monumenten en gebouwen. U wisselt deze fotomarathon af met heerlijke gerechten in diverse restaurants.

Rond de Grote Markt van Brussel is zoveel te zien dat we u dat niet willen onthouden. Het Get The Picture Dinner arrangement in Brussel maakt van uw bezoek aan de stad een echte belevenis. Wij geven u opdrachten om al dat moois te fotograferen en leiden u tegelijkertijd naar drie heerlijke restaurants waar u geniet van de meest heerlijke gerechten.

Uw hele gezelschap delen we op in een aantal teams van bekwame fotografen! Elk team krijgt z'n routekaart, z'n camera en een opdrachtenboekje mee. Loop door de schitterende binnenstad en maak de leukste plaatjes van allerlei gebouwen en monumenten. En eet af en toe gerust een hapje mee in de restaurants, ze zijn voor u speciaal uitgezocht!

In het laatste restaurant bepaalt onze jury welk team de foto-opdrachten het beste heeft uitgevoerd. Proost!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Enthousiaste begeleiding
- Een digitale camera voor elk team
- Teambuilding
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan