Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dordrecht

Details over dit uitje
Speurtocht Dordrecht

Een bezoekje aan Dordrecht is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

In welke twee landen is er ook een plaats met de naam Dordrecht? Hoeveel inwoners heeft de stad? Wat is een Dordtse gevel? Aan welke wateren ligt Dordrecht eigenlijk?

Misschien gaat het u al duizelen? Geen paniek, een speurtocht in Dordrecht is vooral bedoeld voor het groepsgevoel en de ambiance. En dat gaat zeker lukken! De speurtochten van Huisbrand Events staan bekend om hun sfeerverhogende elementen. En als u hier en daar een antwoord weet, is dat natuurlijk mooi meegenomen!

We beginnen deze zinderende speurtocht in het centrum van Dordrecht. De professionals van HTG verdelen u in groepjes en overhandigen u uw wapens: een speurtochtboekje en een tasje met lekkers. Vervolgens struint u met uw team de stad door, op zoek naar antwoorden. U probeert de opdrachten zo goed mogelijk te doen en de concurrentie te mijden…of…zoekt u ze juist op en proberen u en uw teamgenoten ze zoveel mogelijk afleiding te bezorgen?

Het eind is natuurlijk het allerspannendst, want wie heeft er gewonnen? We roepen de titelhouder van HTG's Speurtocht Dordrecht uit in een gezellig Dordts café. We heffen het glas en lachen nog na over de rare capriolen die we deze middag hebben uitgehaald. Proost!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan