Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht in Amsterdam

Details over dit uitje
Speurtocht in Amsterdam

Huisbrand Events heeft in deze speurtocht een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken.

Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Huisbrand Events heeft een schitterende wandelroute door Amsterdam georganiseerd. Onder leiding van een professionele gids loopt u vanaf het Centraal Station richting de Dam, om hier en daar even te stoppen voor een paar leuke anekdotes, een kwinkslag of een bezienswaardigheid.

We komen langs het Anne Frankhuis en wandelen over de mooiste grachten van de stad. Zelf gaat u ook wat interessante kennisopdrachten over Amsterdam beantwoorden. Uiteraard krijgt u aan het begin, naast het opdrachtenboekje, ook wat lekkers mee. Als u aan het einde van de tocht de meeste vragen goed heeft beantwoord en binnen de tijd bent gebleven, maakt u kans op een leuke prijs!

Bespreek al uw wensen met de professionele medewerkers van Huisbrand Events. Zij kunnen u alles vertellen over deze leuke speurtocht door het hart van Amsterdam. Veel plezier!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events 'treasure hunts' are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan