Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Brunch Leiden

Details over dit uitje
Get The Picture Brunch Leiden

Spelen en genieten, dat is 'Get the Picture Brunch' Leiden; speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Huisbrand Events. Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Uw gezelschap wordt verdeeld in diverse teams die elk met een opdrachtenboekje en een routekaart inclusief camera op pad gaan. Prachtige gebouwen, gedetailleerde opnamen van een speciaal monument, de opdrachten zijn bedoeld om de stad wat beter te leren kennen.

Na afloop komt u allen weer bij elkaar voor het laatste gerecht en de uitreiking van de 'Get The Picture hoofdprijs' door onze vakkundige jury. Onder het genot van een drankje sluiten we deze brunch af door het beste team in het zonnetje te zetten!  Veel plezier!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Leuke prijs voor het winnende team

- Enthousiaste begeleiding

- Een camera voor elk team

- Achteraf alle foto's digitaal toegestuurd

- Teambuilding

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan