Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sloepen Rally in Amsterdam

Details over dit uitje
Sloepen Rally in Amsterdam

Houd u vast voor de Huisbrand Events Sloepen Rally in Amsterdam: met een fluisterboot door de Amsterdamse grachten en leuke opdrachten uitvoeren.

Vooraf krijgt u instructie zodat u zonder problemen het water op kunt! Vaar over de bekendste grachten van Amsterdam en doe leuke, interessante en hilarische opdrachten!

Een vaarbewijs is niet nodig, het zijn makkelijke boten om te besturen maar toch raden wij u aan alles wat groter is voor te laten gaan! We spreken af op een handige locatie in het centrum en onze begeleiders leggen u de details van deze heerlijke tocht nog even uit.

Vervolgens krijgt u van ons een (waterdichte) stadsplattegrond, een opdrachtenboekje en een fluisterboot en kunt u het ruime sop kiezen. Vaar de prachtige route, voer de opdrachten zo goed mogelijk uit en ga voor de hoofdprijs met deze Sloepen Rally!

Aan de ene kant is er de spanning van het oplossen van lastige puzzels en het uitvoeren van bijzondere opdrachten en aan de andere kant geniet u van de rust van uw door accu’s voortgestuwde fluisterbootje en natuurlijk het zachte gekabbel van het water.

Maar val niet in slaap, want dan mist u de prijsuitreiking in een echt Amsterdams etablissement!

Inclusief:

– Een vragen- en opdrachtenboekje
– Enthousiaste begeleiding
– 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
– Per team een fluisterboot
– Teambuilding
– Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events ‘treasure hunts’ are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan