Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture in Amsterdam

Details over dit uitje
Get The Picture in Amsterdam

In het centrum van Amsterdam gaat u met Get The Picture van Huisbrand Events genieten van een rijk gevulde stadswandeling als fotospeurtocht.

Het is de bedoeling dat u met uw groepje een aantal unieke details van de stad gaat vastleggen op camera. Er is veel te zien in het centrum van de stad, te veel om op te noemen!

De hoofdstad van ons land staat natuurlijk bekend om de prachtige grachten, niet zomaar geplaatst op de Unesco Werelderfgoedlijst natuurlijk. En wat dacht u van alle bekende monumenten en gebouwen? Pleinen als de Dam, het Leidseplein, het Spui en tientallen andere beroemde buurten zoals de Jordaan en de Wallen?

Huisbrand Events brengt u dit keer langs alle monumenten met een fotocamera, een boekje met leuke vragen en de beste route!

Tijdens Get The Picture loopt u in teams van 5 - 8 personen door de binnenstad en fotografeert u allerlei markante, opmerkelijke en onvergetelijke highlights. Tevens krijgt u een aantal vragen voorgeschoteld over de plekken die u bezoekt die u zo goed mogelijk moet zien te beantwoorden.

Aansluitend drinken we gezamenlijk een slokje en reiken we de hoofdprijs uit aan het team dat alle fotografische opdrachten het best heeft uitgevoerd.

Geniet van het beste dat Mokum te bieden heeft en leer de hoofdstad tot in detail kennen. We laten u niet elke gevelsteen en elke ontspannen politieagent fotograferen, alleen een paar hele speciale!

Inclusief:

- Een vragen en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- Een camera voor elk team
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De Get The Picture van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan