Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Brugge (België)

Details over dit uitje
Fietstocht Brugge (België)

De Fietstocht Brugge (België) van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Gezellig met familie of vrienden op de fiets onder leiding van een professionele gids, in Brugge is zoveel te bekijken dat u kunt blijven fietsen totdat u een ons weegt. Bij Huisbrand Events weten we altijd weer de krenten uit de pap te halen, of zoals ze hier in Vlaanderen zeggen: 'Op den velo is het in Brugge altijd smullen!'

De Grote Markt met z'n gotische architectuur, de Vismarkt en het stadhuis, tijdens deze rondleiding krijgt u alle interessante anekdotes over de stad Brugge te horen. Af en toe stoppen we even voor een fijne uiteenzetting door onze professionele Vlaamse 'guide' en rijden we vervolgens door naar het volgende monument.

Via de overgebleven oude stadspoorten van Brugge rijden we vervolgens de horizon tegemoet. Geniet van deze culturele en historische fietstocht door de hoofdstad van West-Vlaanderen!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fiets
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan