Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch Volendam

Details over dit uitje
Speurtocht Brunch Volendam

Vandaag doen we een speurtocht en brunch tegelijk, met de speurtocht brunch in Volendam, van Huisbrand Events. We beginnen deze middag met een heerlijk voorgerecht in een gezellig restaurant in het hartje van het centrum. Nadat iedereen weer even heeft bijgepraat gaan we beginnen met het spel!

 

In groepjes van maximaal acht personen wordt u op pad gestuurd met een oude stadskaart en een vragenlijst. De antwoorden op deze vragen zijn te verkrijgen bij de begeleider (al geeft die ze toch niet) of door de route te lopen, heel goed om u heen te kijken, na te denken en te doen!

 

Halverwege de tocht gaan we een ander etablissement een bezoekje brengen voor een heerlijk hoofdgerecht. Uiteraard kunnen we meteen even de voetjes laten rusten! Zorg ervoor dat de concurrentie uw antwoorden niet in handen krijgt. 

 

Na het hoofdgerecht vervolgen we de middag met deel 2 van de speurtocht. Los samen met uw team de pittige vraagstukken en opdrachten zo snel mogelijk op om daarna tot slot in een derde restaurant een heerlijk dessert te nuttigen. Wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen… Toch??

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:

- Enthousiaste begeleiding

- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze

- Een vragen- en opdrachtenboekje

- Teambuilding

- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 49,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 47,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan