Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Zwolle

Details over dit uitje
Fietstocht Zwolle

De Fietstocht Zwolle van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Zwolle heeft niet alleen een fantastische oud centrum maar werd in 2006 uitgeroepen tot de groenste stad van Europa. Met familie en vrienden verkent u Zwolle op een sportieve manier. Met hulp van onze vakkundige gids komt u op de mooiste plekken van de stad. Langs de oude vestingweken en de 'Sassenpoort' en langs de prachtige grachten en singels.

Onze gids vertelt u ondertussen de boeiende historie van deze Hanzestad en waarom de Zwollenaren 'Blauwvingers' worden genoemd. Vervolgens stappen we weer om een stukje langs de Ijssel te fietsen.

Even lekker uitrusten en een hapje eten in een goed restaurant in het centrum van Zwolle? Vertel het onze medewerkers zodat wij van uw fietstocht ook een culinaire belevenis kunnen maken. Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan