Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Het Gooi

Details over dit uitje
Fietstocht Het Gooi

De Fietstocht Het Gooi van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Bij Huisbrand Events laten we niets links liggen! Zeker niet tijdens deze heerlijke fietstour door de prachtige omgeving waar de 'crème de la crème' van de Nederlandse cultuur en het bedrijfsleven hun stulpjes hebben laten bouwen! Lekker sportief door het mooie landschap en de cultuur van 't Gooi!

De landelijke omgeving van Laren, Blaricum en Naarden zullen u zeker goed doen. Onder leiding van een professionele gids komt u overal langs. We kunnen onder andere een kijkje nemen in de vesting van Naarden. Heerlijk fietsend door de omgeving van Blaricum in de wetenschap dat u al die hypotheken niet zelf hoeft op te hoesten! Dat ontspant! Onze gids vertelt u allerlei leuke anekdotes over dit rijke deel van Nederland en u komt langs alle "landmarks" en bekende monumenten. Het is nu of nooit! De extravagante excursie door 't Gooi gaat van start!

Wilt u nog even stevig lunchen of genieten van een heerlijk diner? Vertel uw wensen aan onze professionele medewerkers! Wij kennen de beste restaurants in de omgeving. Uw fietstocht combineren met een bezoekje aan een museum? Alles is mogelijk!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan