Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Scheveningen

Details over dit uitje
Speurtocht Scheveningen

Een bezoekje aan Scheveningen is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Beleef een spannende speurtocht aan strand en zee! Deze speurtocht van Huisbrand Events is geschikt voor iedereen die deze beroemde badplaats veel beter wilt leren kennen! Het Kurhaus en het Circustheater zijn maar een paar bekende landmarks die u tijdens deze speurtocht zult passeren, maar er is nog veel meer te beleven in Scheveningen, de stad heeft niet alleen prachtige monumenten maar ook een interessante historie.

U komt allemaal bijeen op een locatie voor de uitleg door onze enthousiaste begeleiders. Uw gezelschap wordt verdeeld in teams of koppels. Daarna gaat u met een opdrachtenboekje en een tasje met wat lekkers op stap om raadsels en geheimen van deze schitterende badplaats bloot te leggen.

Uiteindelijk komt iedereen weer bij elkaar om te kijken welk team de speurtocht het best heeft volbracht. De prijsuitreiking is altijd weer een gezellige gebeurtenis, want de beste speurneuzen worden even in het zonnetje gezet. Veel plezier!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje

- Enthousiaste begeleiding

- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)

- Teambuilding

- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan