Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Utrecht

Details over dit uitje
Fietstocht Utrecht

De Fietstocht Utrecht van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

De Utrechtse binnenstad is uitermate geschikt om met de fiets te bekijken. Helemaal als u één van onze professionele gidsen meeneemt! Naast het bekijken van een aantal fantastische musea en kerkgebouwen ziet u de mooiste grachten van de Domstad! Onze gids kan u de prachtigste anekdotes vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van de oude binnenstad.

Natuurlijk zullen we even uitrusten op een lekker terras zodat u kunt genieten van een lekker hapje en drankje. Ook als u deze tocht wilt combineren met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner kan Huisbrand Events u helpen. Onze expertise op horecagebied kan een handige hulp voor u zijn om uw dag met stijl af te sluiten. Bespreek al uw wensen met ons enthousiaste team en u zult verbaast zijn over de diverse mogelijkheden. Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan