Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Rotterdam

Details over dit uitje
Fietstocht Rotterdam

De Fietstocht Rotterdam van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht beleven én nog wat calorieën verbranden ook.

Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Al peddelend (op de fiets) door de Maasstad komt u de mooiste 'landmarks' tegen. Hoewel Rotterdam een moderne stad is valt er een schat aan historie te ontdekken.

Neem bijvoorbeeld één van onze gidsen mee op uw fietstocht door Rotterdam en luister naar fantastische anekdotes over de diverse bezienswaardigheden.

Misschien rusten we onderweg even uit bij Hotel New York met prachtig uitzicht over de Maas. En misschien wilt u daar wel van een heerlijke lunch of diner genieten? Bespreek al uw wensen met de professionele medewerkers van Huisbrand Events. Overal valt een mouw aan te passen.

Ook als u tijdens de tocht een leuk museum wilt bezoeken is uw fietstocht door Rotterdam altijd op uw specifieke wensen te arrangeren. Ook voor een gezellige bedrijfsparty of een ludieke vrijgezellendag is deze fietstocht uitermate geschikt. Veel plezier en we hopen dat u geen tegenwind heeft!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan