Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Amersfoort

Details over dit uitje
Speurtocht Amersfoort

Een bezoekje aan Amersfoort is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Amersfoort is het middelpunt van Nederland, wist u dat? Vanuit de Onze Lieve Vrouwentoren, of Lange Jan zoals de Amersfoorters zelf zeggen, is Nederland kadastraal vastgelegd. Huisbrand Events laat u dit middelpunt van Nederland beleven. Aan de hand van de vragen en opdrachten wordt u op de hoogte gebracht van vele leuke en interessante wetenswaardigheden rond onder anderen de Amersfoortse Kei, de eeuwenoude muurhuizen, het Mondriaanhuis, de Koppelpoort en het Hofje van Poth, één van de oudste hofjes van Nederland.

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan