Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Leiden

Details over dit uitje
Fietstocht Leiden

De Fietstocht Leiden van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Huisbrand Events organiseert voor u een leuke, sportieve en interessante fietstocht door het centrum van Leiden. U kunt deze tocht prima combineren met een heerlijk lunch of diner of u kunt samen met ons een leuk museum uitzoeken om uw dagje Leiden nog specialer te maken. U kunt deze fietstocht doen onder leiding van een vakbekwame gids die u van alles kan vertellen over de prachtige binnenstad, de statige panden en de mooie grachten. Misschien heeft u belangstelling voor de Hortus botanicus, het Museum Volkenkunde of het Rijksmuseum van Oudheden maar wilt u Leiden ook op een sportieve manier onderzoeken? Dan is deze tocht iets voor u!

Bespreek uw wensen en voorkeuren met ons enthousiaste team om uw unieke dag in deze mooie stad professioneel samen te stellen. Deze tocht is natuurlijk ook een leuke aanvulling op uw bedrijfsuitje of vrijgezellenparty. Alvast heel veel fietsplezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan