Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Ede

Details over dit uitje
Fietstocht Ede

De Fietstocht Ede met gids van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden!

Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Onder leiding van onze professionele gids bezoekt u de mooie stad Ede. Deze stad kent tal van monumenten die de Tweede Wereldoorlog in het collectieve geheugen levend houden maar kent ook een schitterende omgeving, tal van landgoederen en de Veluwse geborgenheid. Een bruisend centrum, tientallen monumenten en heerlijke terrassen. Een prima omgeving om een fietstour te organiseren! Geniet van de interessante en soms ludieke verhalen van onze vakkundige gids, hij vertelt u alles over de Veluwe in het algemeen en deze vriendelijke stad in het bijzonder.

Zin om een museum te bezoeken of een speciale plek? Vertel uw wensen aan onze medewerkers en samen zoeken we de beste manier om uw fietstocht op maat in te vullen. Veel plezier!

Inclusief:

- Fietsen
- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Eigenlijk niet zo'n zin om te fietsen? Wij hebben ook een heerlijke stadswandeling voor u of een leuke steptocht! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan