Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Den Bosch

Details over dit uitje
Fietstocht Den Bosch

De Fietstocht Den Bosch van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Om de binnenstad van Den Bosch op een leuke en comfortabele manier te bekijken organiseert Huisbrand Events voor u een fijne fietstocht! U kunt nu onder leiding van een echte Bosche coureur de binnenstad onveilig maken. Deze fietsende gids kan u allerlei fantastische anekdotes vertellen over deze bruisende stad en zijn bewoners. Niet alleen een rondje om het Bisschoppelijk Paleis maar het hele centrum wordt bezocht!

Natuurlijk kunnen we even pauzeren op een heerlijk terras om te genieten van een lekker drankje. Geniet van de verhalen over de diverse historische gevelstenen die op vele plekken te zien zijn. Misschien komt u langs 'de Moriaan' dat bekend staat als het 'oudste bakstenen huis van Nederland'. Bij Huisbrand Events kunt u tevens terecht voor de organisatie van een heerlijke lunch of een afsluitend diner. Ons professionele team staat altijd klaar om uw wensen vorm te geven!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan