Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Breda

Details over dit uitje
Fietstocht Breda

De Fietstocht Breda van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Breda is in 2009 uitgeroepen tot 'Beste Binnenstad van Nederland'. Natuurlijk kunt u zich er ook heerlijk vermaken tijdens een leuk familie-uitje of een ludiek personeelsfeest. Huisbrand Events organiseert fantastische unieke evenementen in Breda en omgeving. Wat denkt u van een geweldige fietstocht onder leiding van een vakbekwame gids, die ook nog in conditie is!

U kunt deze fietstocht altijd combineren met een heerlijke lunch of een gezellig diner, onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw specifieke wensen op een creatieve manier vorm te geven. U zult tijdens de fietstocht versteld staan van de architectonische wondertjes die in deze stad te bewonderen zijn. Van modern tot middeleeuws, Breda heeft een grote diversiteit "landmarks" voor de liefhebber van kunst en cultuur.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan