Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Breda

Details over dit uitje
Speurtocht Breda

Een bezoekje aan Breda is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Breda is één van de oudste steden van Noord-Brabant; in 1252 verwierf het al stadsrechten. Met de Huisbrand Events speurtocht beleeft u de levendige historie van de stad. We zien de belangrijkste bezienswaardigheden als het Begijnhof, de waterpoort het Spanjaardsgat en het Kasteel van Breda. Aan de hand van de vragen en opdrachten komt u er ondermeer achter hoe de Bredase burgers geleden hebben onder het Spaanse juk. Maar ook de Grote Markt en de historische (deels gerestaureerde) waterwegen, grachten en singels laten we u graag zien. Onderweg zullen we uiteraard af en toe pauzeren en genieten van de lekkernijen die HTG ons heeft meegegeven.

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan