Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Eindhoven

Details over dit uitje
Fietstocht Eindhoven

De Fietstocht Eindhoven van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Wist u dat Eindhoven de groenste stad van de Randstad is? Hoewel Eindhoven de reputatie heeft een ultramoderne stad te zijn kent het ook nog 1100 rijksmonumenten. Er is dus veel te zien tijdens de fietsrondleiding van Huisbrand Events.

Onder leiding van onze professionele gids komt u op de mooiste plekken van de stad. U krijgt mooie historische verhalen te horen en onderweg kunt u natuurlijk even uitrusten op een terras of in een café. Misschien komt u langs de eerste gloeilampenfabriek van Philips en fiets u heerlijk door de vele parken van Eindhoven. Afsluitend kunnen we natuurlijk ook nog een museum bezoeken. Heeft u specifieke wensen?

Huisbrand Events regelt uw unieke fietstour door Eindhoven. Vertel ons uw ideeën en wij zorgen voor een perfect gepland uitje voor uw familie en vrienden. Wat dacht u van een stevige lunch of een heerlijk diner? Wij regelen het zo voor u! Alvast veel fietsplezier!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan