Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht

Details over dit uitje
Fietspuzzeltocht

Puzzelen op de fiets, met de wind in je haren en de ogen gericht op al het moois wat langs komt. Dit sportieve evenement van Huisbrand Events boekt u in elke grote stad in Nederland of België, inclusief een gids of begeleider en een hoofdprijs voor het winnende puzzelteam. Perfect voor dat ene bedrijfsuitje of groepsuitje dat supergezellig is en voor een beetje uitdaging moet zorgen.

Geniet van een fascinerende speurtocht door het centrum van de door u uitgekozen stad, dwars door alle leuke straatjes en steegjes. Op stap met een stadsplattegrond en een aantal raadsels komt u langs alle belangrijke plekken en monumenten!

De resultaten van de puzzel en de tijd geven uiteindelijk weer welk team de prijs mag komen ophalen! Even naborrelen om samen even de dag door te nemen en de zon te zien ondergaan! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- 1 drankje
- Fiets voor iedere deelnemer
- Prijs voor het winnende team
- Teambuilding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

 Prijs:

10 - 14 personen  €29,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen  €27,50 p.p. excl. BTW
30 -  >  personen  €25,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan