Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht Urk

Details over dit uitje
Fietstocht Urk

De Fietstocht Urk van Huisbrand Events is een combinatie van stedelijke pracht en landschappelijke schoonheid beleven én nog wat calorieën verbranden! Heeft u zin in een sportief uitje met gids en wilt u de stad eens van een hele andere kant zien? Reserveer dan en kom even helemaal bij!

Even een dagje uitwaaien en 'de Urkers' van dichtbij bekijken? Ga mee met onze fietstour en bekijk dit pittoreske dorp eens van dichtbij! Onder leiding van een professionele gids die u alle aandoenlijke anekdotes over dit interessante voormalige Zuiderzee-eiland vertelt!

Urk is sinds jaar en dag een vissersdorp en nog steeds wordt er vis vervoerd naar de visafslag. Dus als u tijdens deze tocht denkt: 'Wat ruik ik toch?', dan weet u wat er aan de hand is. Urk heeft een interessante historie die u tijdens deze fietstour volledig te horen krijgt. Misschien heeft u geluk en ziet u nog een echte Urker in kledendracht, zuigend aan een pijp met stoïcijnse blik. We rijden langs de haven waar nog steeds enkele scheepsbouwbedrijven actief zijn en waar de meeuwen vrij spel hebben.

Reserveer deze heerlijke fietstour en geniet van de mooie omgeving en het uitzicht op het IJsselmeer We stoppen hier en daar voor een leuke anekdote, een drankje op een terras of in een leuke kroeg en misschien is er een harinkje over voor de echte liefhebbers! Veel plezier!

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Fietsen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Eigenlijk niet zo'n zin om te fietsen? Wij hebben ook een heerlijke wandelroute voor u of een leuke steptocht! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan