Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Nijmegen

Details over dit uitje
Speurtocht Nijmegen

Een bezoekje aan Nijmegen is zeker de moeite waard. Maar wij maken het u nog gemakkelijker: Huisbrand Events heeft in deze speurtocht alvast een route voor u vastgelegd, waarmee u -deze keer dus juist zonder gids- de stad op een leuke manier kunt ontdekken. Aan de hand van vragen en opdrachten sturen wij u op pad en komt u langs de mooiste plekjes van de stad.

Huisbrand Events laat u Nijmegen, meer dan tweeduizend jaar oud en gelegen aan de Waal, beleven aan de hand van een aantal pittige vragen en opdrachten. We laten u ondermeer de Commanderie zien, de Barbarossaruine, het Oude Weeshuis, de Kanunnikenhuisjes en het Waaggebouw. De oplossingen van de vraagstukken en de kennis van de Huisbrand Events gids verschaffen u de leukste en meest interessante informatie over hetgeen u ziet. Beleef deze unieke wijze om Nijmegen te ontdekken en misschien ook nog wel met een prijs naar huis te gaan!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW

30 -  > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan