Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Brunch Game

Details over dit uitje
Empire City Brunch Game

Reserveer de spectaculaire Empire City Brunch Game van Huisbrand Events in alle grote steden van Nederland of België en ontdek de door u gekozen stad eens op een hele andere manier. Even gezellig met uw vrienden of collega’s ontspannen tijdens een origineel vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, bij Huisbrand Events organiseert u het zo. Dit arrangement combineert het beste dat de stad te bieden heeft, beetje Bourgondisch, oergezellig, tikkeltje avontuurlijk en wij voegen er uiteraard ook nog een enerverend spelprogramma aan toe.

Het Empire City Gamespel is een virtuele game, gespeeld met Tablets en uiteraard de noodzakelijke ambitie! U bent een vastgoedmagnaat die zoveel mogelijk panden in het centrum in handen wilt krijgen. Daarvoor zult u wel de nodige creativiteit aan de dag moeten leggen. Het spel wordt gespeeld in diverse teams zodat er een beetje competitie op gang komt.

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u deze middag niet met een lege maag naar huis gaat. Er zijn drie mogelijkheden: U bruncht vooraf en speelt vervolgens het spel.

Mogelijkheid twee is de omgekeerde variant.

Tot slot is het ook mogelijk om de gerechten en het spel af te wisselen. Als klap op de vuurpijl kunt u er ook voor kiezen om drie verschillende restaurants te bezoeken! Neem contact op met kantoor en laat weten waar uw voorkeur naar uit gaat!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Empire City Game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Empire City Game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Professionele begeleiding
– Uitgebreid 3-gangen brunch
– GPS Tablets
– Portofoons
– Teambuilding, aanrader voor origineel bedrijfsuitje
– Leuke prijs voor het beste team
– Te boeken op uw gewenste avond!

Prijs:

12 – 19 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
20 –  >  personen € 47,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan