Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Domtoren

Details over dit uitje
Rondleiding Domtoren

Bent u sportief genoeg voor de Rondleiding Domtoren van Huisbrand Events in Utrecht? 465 traptreden, het totale gewicht van alle klokken bij elkaar is 32 ton, 'torentransen' op 70 en 95 meter hoogte, over de Domtoren is veel te vertellen. Onze gids neemt u mee naar het bekendste bouwwerk van de stad en vertelt u allerlei interessante anekdotes en wat het woord 'torentrans' nu eigenlijk betekent.

De Dom van Utrecht was in het verleden een complete gotische kerk in het centrum van de stad Utrecht. Zij werd vanaf 1254 gebouwd als de kathedraal van het bisdom Utrecht en was gewijd aan Sint-Maarten. Sinds 1580 is de kerk geheel protestants. De 112,32 meter hoge Domtoren is de hoogste kerktoren van Nederland en het hoogste gebouw van Utrecht.

Bij een bezoek aan Utrecht is deze rondleiding een 'must'. U leert Utrecht beter kennen door het schitterende uitzicht vanaf dit fascinerende bouwwerk. Onze professionele gids is tevens getraind in het kalmeren van mensen met een beetje hoogtevrees, dus dat kan de pret niet drukken!

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Entree Domtoren
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 26,50 p.p. excl. BTW
15 - 19 personen € 19,50 p.p. excl. BTW
20  - >  personen € 14,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit uitje. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan