Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in de stad

Details over dit uitje
Strijd in de stad

De Strijd van Huisbrand Events maakt van uw bedrijfsuitje of groepsuitje een gezellige en licht competitieve middag of avond. U gaat diverse geinige en verrassende vraagstukken oplossen in het centrum van een stad naar keuze, de Strijd is in bijna alle grote steden van Nederland of België te boeken.

Met al zijn straatjes, steegjes en monumenten elke oude stad prima geschikt voor een enerverende speurtocht met familie, vrienden of collega's.

Uiteraard doet u uw best om als beste uit de bus te komen, dus niet verdwalen, alle vraagstukken zo compleet mogelijk oplossen en uw fantasie gebruiken. En niet afkijken of overleggen met de tegenpartij!

Geniet van een enerverende strijd in uw stad en hoor van de strenge doch rechtvaardige jury welk team de opdrachten het beste heeft uitgevoerd. Na afloop kunt u de tegenpartij nog altijd even fijn jennen! En genieten van een lekker drankje natuurlijk.

Succes!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Routebeschrijving en opdrachten
- 1 drankje tijdens de prijsuitreiking
- Prijs voor beste team of koppel
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen  €20,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen  €19,50 p.p. excl. BTW
30 -  >  personen  €17,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan