Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dansworkshop

Details over dit uitje
Dansworkshop

De Dansworkshop van Huisbrand Events laat uw hele gezelschap swingen op Hiphop, Salsa of Disco! In diverse steden in Nederland en België zetten wij collega's, vrrienden en vriendinnen aan het werk op het beste uit zichzelf te halen. Het is de manier om uw bedrijfsuitje of groepsuitje extra feestelijk te maken. Een cursus die zowel goed is voor het lichaam als stimulerend voor de geest.

Samen gaan jullie aan de slag met een unieke choreografie om jullie danstalent te ontwikkelen en nieuwe 'moves' in te zetten.

Ben je van plan professioneel aan de slag te gaan met jouw danstalent? Dan is deze cursus zeker een stap in de goede richting!

Na wat oefeningen om de spieren los te krijgen, mag iedereen aan de slag met de nieuwste dansmoves. Hoewel de genres behoorlijk ver uit elkaar liggen en iedereen z'n eigen voorkeur heeft, proberen we gezamenlijk tot één performance te komen.

Natuurlijk krijg je de vrijheid om je eigen specialiteit voor het voetlicht te brengen, ben je een beetje klassiek aangelegd of hou je van breakdance?

Geniet van een eersteklas dansworkshop in het centrum van de door u uitgekozen stad. Na afloop ben je in staat om het publiek te vermaken en ben je nog maar en paar danscursussen verwijderd van het echte werk. Veel plezier!

Inclusief:

- Locatie stad naar keuze
- Enthousiaste en professionele danslerares
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Een videoregistratie van de workshop? Dit kan al vanaf € 99,50 excl. BTW.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan