Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Wandeling

Details over dit uitje
Culinaire Wandeling

Op diverse locaties in heel Nederland en België vinden de culinaire wandelingen van Huisbrand Events plaats. Het is een combinatie van een gezellige stadswandeling met een aantal bezoekjes aan een proeflokaal, een café en nog wat andere adressen waar lokale lekkernijen worden geserveerd. Elke culinaire wandeling wordt geheel op maat voor u georganiseerd. U wordt ontvangen op een handige locatie in het centrum met een vers kopje koffie.

Deze gezellige culinaire stadswandeling gaat dwars door het centrum van de door u uitgekozen stad,  u komt alle leuke boetiekjes en winkeltjes tegen. Uw gids gaat u voor en vertelt ondertussen wat leuke anekdotes.

Onderweg proeft u het lekkerste dat uw  stad te bieden heeft. Onder leiding van uw gids komt u van alles te weten over de lokale gerechten, producten en drankjes die ze in deze stad produceren.

Vervolgens komen we uit bij een mooi proeflokaal in het centrum van de stad, waar ze speciale likeuren, biertjes of bubbels schenken. Deze heerlijke wandeling wordt vervolgens afgesloten met een drankje in een gezellig café.

Inclusief:

- Ontvangst met kopje koffie en gebak
- Proeverij naar keuze
- Professionele begeleiding
- Unieke wandeling door een stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan