Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij

Details over dit uitje
Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij

Gezellig op stap in Nederland of Vlaanderen tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje doet u met dit heerlijke combinatiearrangement van Huisbrand Events. In drie etappes laten wij u het centrum van de stad van uw keuze verkennen, eerst culinair daarna sportief om het geheel Bourgondisch en culinair af te ronden.

13.00 – 14.00 Broodjeslunch

Een broodje Bakpao is voor de grappenmakers onder u natuurlijk zo geregeld! Maar deze broodjeslunch smaakt naar meer en geeft genoeg energie om straks op de Kickbike een stapje voor te blijven.

14.15 – 16.15 Steptocht

Sportief en zeer ontspannen, de steptocht onder leiding van de kickbike-instructeur leidt langs alle bekende pleinen en monumenten van de stad.  

16.30 – 17.30 Proeverij

Deze proeverij mag u naar eigen keuze bepalen. Huisbrand Events kan voor u een bier- of wijnproeverij regelen, maar bijvoorbeeld ook een likeurproeverij. U mag het zeggen!

Geniet van dit dagvullende programma en sluit uw dag eventueel af met een heerlijk diner in het oude centrum. Als u het op prijs stelt reserveren wij een uitstekende locatie voor u!

Inclusief:

– Lunch
– Steps
– Professionele gids
– Proeverij naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan