Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Dinner Game in Scheveningen

Details over dit uitje
Empire City Dinner Game in Scheveningen

Maak kennis met de Empire City Dinner game van Huisbrand Events in Scheveningen: een hypermodern, virtueel GPS spel, mét een 3-gangen diner.

U doet daarbij drie verschillende restaurants aan.

U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd crime city dinner game. Bent u er klaar voor?

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen.

Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee. Op uw tablet ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht.

We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Wat wenst u nog meer?

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Empire City Dinner Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Empire City Dinner Game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding

– Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze

– GPS Tablets

– Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje

– Leuke prijs voor het beste team

– Te boeken op uw gewenste avond!

Prijs:

12 – 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

20 – > personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten,bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, crazy88,evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op eenrondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement,wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan