Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Meer Maastricht

Details over dit uitje
Meer Maastricht

Wat gaan we doen vandaag?

10.30 - 11.00 Koffie en gebak

Eerst even zitten voor een kopje koffie, uiteraard met gebak! Daarna vertelt de gids van Huisbrand Events jullie alles over 'Meer Maastricht', een dagje uit met rondleiding, lunch en workshop vlaaien bakken.

11.00 - 13.00 Rondleiding

Maastricht is onbetwist de oudste stad van Nederland en u zult dan ook tijdens de rondleiding horen: 'Dit is de oudste of eerste'. Maastricht dankt haar bestaan aan de Maas. Door de brug die de Romeinen bouwden om de Maas over te steken, ontstond aan de oever een nederzetting, die uitgroeide tot het Maastricht dat we nu kennen. Wie de stad vanaf het water bekijkt, maakt kennis met een heel ander Maastricht. U moet ook niet vergeten dat Maastricht tot aan de gouden eeuw de grootste stad van Nederland was.

13.00 - 14.00 Lunch

We gaan daarna lekker lunchen in een gezellig restaurant hartje Maastricht.

14.00 - 17.00 Workshop vlaaien bakken

De lekkerste vlaai komt nog altijd uit Limburg! Leer het vlaaien bakken in een echte bakkerij bij een eeuwenoude watermolen in hartje Maastricht. Voordat u zelf aan de beurt bent, wordt u ontvangen met verse koffie en echte Limburgse vlaai en krijgt u een rondleiding door de historische watermolen. Daarna gaat u zelf aan de slag! Schuilt er een bakker in u?

Het arrangement zit erop! Of toch niet. Bespreek met je vrienden en vriendinnen de allerlaatste roddels, verhalen en geruchten onder het genot van een drankje en / of hapje bij een door Huisbrand Events gereserveerd café of restaurant. Vraag naar de mogelijkheden.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Workshop vlaaien bakken
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 19 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 67,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan