Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Den Bosch Bijzonder

Details over dit uitje
Den Bosch Bijzonder

Brabants hoofdstad Den Bosch heeft veel te bieden en dat gaan we met Huisbrand Events bekijken, beluisteren en beproeven tijdens een stadswandeling met gids.

10.30 - 11.00 Ontvangst koffie en gebak

Onze gids heet u welkom in 's-Hertogenbosch bij 'Den Bosch Bijzonder', onder het genot van een kop koffie en uiteraard een Bossche Bol.

11.00 - 13.00 Den Bosch City Tour

Ga mee met HTG! Deze wandeltocht door een van de oudste middeleeuwse steden van Nederland biedt een prachtige indruk van deze vestingstad. 's-Hertogenbosch is gebouwd rond de kathedrale basiliek Sint-Jan Evangelist, ofwel de St. Janskathedraal genoemd. Hier zetelt de bisschop van 's-Hertogenbosch.

Uniek aan Den Bosch is het feit dat het uit de middeleeuwen stammende stadscentrum, dat tevens het grootste, door stadwallen en muren omringde gebied van het land is, nog in vrijwel oorspronkelijke staat verkeert. Dit is uniek in Nederland!

13.00 - 14.00 Lunch

Om deze eerste bijzondere indrukken van Den Bosch rustig te verwerken (en omdat het inmiddels middag is geworden!), gaan we gezellig lunchen in een door Huisbrand Events geselecteerd restaurant in het centrum van 's-Hertogenbosch.

14.00 - 15.00 Beklimming St. Jan*

Na de lunch gaan we de Sint Jan van heel dichtbij bekijken; we gaan de toren beklimmen! Onderweg bekijken we het prachtige carillon en zien we een tentoonstelling over de bouw, de geschiedenis en de restauratie van de toren. Eenmaal bovenop ziet u de vele uit steen gehouwen figuren, die samen een prachtig (en gedetailleerd!) beeld geven van de bevolking van de stad ten tijde van de bouw van de kathedraal. Daarnaast hebt u uiteraard een prachtig uitzicht over de historische binnenstad van Den Bosch en over haar wijde omgeving!

* Groepen die de Sint Jan beklimmen mogen maximaal uit 15 personen bestaan. Indien de groep groter is, wordt deze gesplitst over verschillende tijdstippen.

15.15 - 16.00 Binnendieze

Ten slotte stappen we gezamenlijk in een fluisterboot en ontdekken we de unieke vrijwel geheel gerestaureerde Binnendieze, de oude stadsrivier die deels onder de stad doorloopt. Uw HTG gids vertelt u haar bewoners en uiteraard over het ontstaan en gebruik van de Binnendieze. (Mogelijk vanaf april t/m oktober).

Natuurlijk kunnen we hierna nog borrelen of een hapje eten bij een door Huisbrand Events geselecteerd restaurant. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Entree St. Jan
- Entree fluisterbootje
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. De route is gedeeltelijkt overdekt.

Prijs:

10 - 19 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan