Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner

Details over dit uitje
Ranking the Stars Diner

Ranking The Stars van Huisbrand Events is in elke grote stad in Nederland of België te organiseren! Samen met onze enthousiaste quizmaster zetten u de boel tijdens uw vrijgezellenuitje of bedrijfsevent op stelten. U verneemt ludieke en grappige geheimen, en onthult zelf ook wat strapatsen van u zelf tijdens een voortreffelijk diner. Een uitje met een ‘bite’ dus, speciaal georganiseerd om eens uitbundig te schaterlachen.

Voor dat u begint aan dit evenement, sturen wij u een vragenlijst op met een paar pikante vragen. Pikant in de zin van: ik zeg het liever niet, maar eigenlijk is het ook weer niet wereldschokkend. Daarna stellen wij het volledige Ranking The Stars programma op maat voor uw gezelschap op.

Uw groep wordt verdeeld in kleine teams en vervolgens gaat elk team proberen een zo goed mogelijke inschatting of ranking te maken. Wie begaat de meeste flaters? Wie is de grootste praatjesmaker? En wie is de meest ideale schoonzoon/dochter? Ongetwijfeld gaat dit een aantal verrassingen opleveren, maar uiteraard krijgt u van ons de gelegenheid om uzelf te verdedigen!

Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze spelleider de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs. Mocht uw team niet erg op dreef zijn dan beleeft u alsnog een uitstekende avond, want de culinaire hoogstandjes van de chef zullen u zeker niet teleurstellen!

Inclusief:

– Een enthousiaste quizmaster
– Een uitgebreid 3 gangen diner
– Toplocatie in centrum van de stad naar keuze
– Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen  € 53,50 p.p. excl. 9% BTW
15 – 29 personen € 51,50 p.p. excl. 9% BTW
30 – > personen   € 49,50 p.p. excl. 9% BTW

Voor provincies buiten de randsteden vragen wij een minimum aantal van 15 personen, met uitzondering van Den Bosch, Maastricht, Breda, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. 

Bezorgkosten:

Voor de bezorgkosten van de materialen rekenen we € 100,- excl. BTW. In de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Groningen en Noord-Brabant en de stad Maastricht vervallen deze kosten.

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw quiz? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan