Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zandsculpturen Bouwen

Details over dit uitje
Zandsculpturen Bouwen

Met het evenement Zandsculpturen bouwen van Huisbrand Events krijgt uw bedrijfsuitje of groepsuitje met vrienden een zeer creatief karakter. Tijdens deze workshop op een strand naar keuze in Nederland of België krijgt u precies te weten wat u nodig heeft om een zandsculptuur te bouwen, welke techniek u moet beheersen en hoelang uw kunstwerk blijft staan…..

Huisbrand Events laat u weer eens in de zandbak los! Wij hebben een grote berg zand voor u klaarliggen en zandbeeldhouwers die u tips and tricks geven om de meest prachtige droomsculpturen te bouwen. Leef u uit en bouw uw droom!

Wij denken dat u terug zult denken aan de tijden van weleer, waarbij u weer het jongetje en meisje op dat strand of aan dat meertje bent en uw dromen van vroeger alsnog kunt verwezenlijken.

Een mens is nooit te oud…

Let op!

De doorgang van dit arrangement is afhankelijk van het weer. Wij van Huisbrand Events kunnen en willen veel, maar helaas hebben wij geen invloed op de weergoden.

Bij weersomstandigheden waarbij de activiteit niet uitgevoerd kan worden kunnen wij in overleg met u een alternatief programma aanbieden.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan