Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal

Details over dit uitje
Bubble Voetbal

Op zoek naar een sportief én bijzonder ludiek bedrijfsuitje of groepsuitje in Nederland of België? Bubble Voetbal van Huisbrand Events is de meligste sportdag die je ooit zult beleven! Of je nu je collega’s fysiek wilt testen of tijdens je vrijgezellenfeest iets bijzonders wilt organiseren, stap in die kunststof ballen en bots buikschuddend naar het strafschopgebied van de tegenpartij. Bubble voetbal is spectaculair, fun en vooral vermakelijk!

Bubble Voetbal speel je net als normaal voetbal, gewoon in teams. Elke teamspeler heeft een kunststof bol om zijn lichaam die andere inkomende bubbels tegenhoudt en het vallen of botsen verzacht. De keeper ´bubbled´tegen de doelpalen en de lat, de spits ´bubbled´ de verdediger omver en niemand heeft na afloop een blessure!

Teambuilding, daar draait het om tijdens Bubble voetbal. Het zou mooi zijn als julie precies 22 spelers op het veld konden brengen, maar het hoeft natuurlijk niet. Vijf tegen vijf is ook leuk! Dan maken we het veld gewoon wat kleiner.

Bubble Voetbal is de ‘stuiterende sportsensatie’ van dit moment en je hebt na afloop geen fysiotherapeut nodig. Het is dé manier om verschillende bedrijfsafdelingen tegen elkaar te laten strijden of je eigen voetbalteam of vriendengroep op een hele ludieke manier te testen. Jullie kunnen Bubble Voetbal in elke grote stad in Nederland en België door Huisbrand Events laten organiseren inclusief een mooie grasmat, een fluitende scheids en een koel biertje na afloop…..

Een prachtige ‘Bubble Champions League’ trofee na afloop voor het winnende team? Alles is mogelijk!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Kunststof Bubbels
– Huur sportveld
– Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?
Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan