Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zaanse Schans – Volendam – Marken

Details over dit uitje
Zaanse Schans – Volendam – Marken

11.00 - 12.30 Bezoek Zaanse Schans

Huisbrand Events nodigt u uit voor een écht Noord-Hollandse rondleiding! We brengen u in touringcar naar de Zaanse Schans en nemen u daar op sleeptouw langs de eeuwenoude originele groene Zaanse houten huisjes.

Deze huisjes zijn in de vorige eeuw uit de gehele Zaanstreek overgebracht naar de Zaanse Schans en de 12 (!) molens die er reeds stonden werden gerestaureerd. Het geheel biedt een spectaculair en authentiek beeld van de oude Zaanstreek. Op het terrein kunt u enkele molens bezichtigen, waaronder verfmolen De Kat (de enige ter wereld) en kunt diverse ambachten bewonderen. Echt een unieke belevenis!

13.00 - 14.00 Lunch in Volendam

Omdat het dan inmiddels middag is, gaan we zodra we zijn aangekomen, eerst even lekker lunchen.

14.00 - 15.00 Tour Volendam

Na de lunch wandelen we door Volendam, langs de haven, over De Dijk en bekijken we de vissersschepen en de oude pandjes, die nog vaak bewoond worden door de oorspronkelijke, vaak nog in de traditionele klederdracht gehulde Volendammers. Eventueel als u een half uurtje extra heeft kunnen we een stop maken bij een authentieke kaasboerderij. U kunt zien hoe kaas vroeger werd gemaakt.

15.00 - 16.30 Marken Express / Tour Marken

Uiteraard mag het voormalige eiland Marken op deze trip niet ontbreken! Vanaf de haven van Volendam stappen we op de boot (de Marken Express) die u naar Marken brengt. Vanuit de verte kunt u de beroemde vuurtoren van het eiland al zien en zult u aan het silhouet van de toren en de aanbouw zien waarom deze "Het Witte Paard" genoemd wordt. Marken is, net als Volendam, een oud vissersdorp, wat vrijwel geheel bestaat uit houten huisjes en waar de oorspronkelijke bevolking nog veelal in klederdracht loopt. Het is een vrij besloten gemeenschap, dat hecht aan tradities.

In Marken stappen we weer in de bus om vervolgens via Monnickendam weer terug te rijden naar ons beginpunt. Indien u er prijs op stelt, kunnen we deze dag afsluiten met een gezamenlijk diner in een restaurant in één van de dorpjes.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Transfer vanuit de Randstad (andere start/eind locaties in overleg mogelijk tegen meerprijs)
- Bezoek Kaasboerderij en klompenmakerij
- Lunch
- Marken Express
- Te boeken op iedere dag en tijdstip
- De volgorde van het dagarrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

20 - 29 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
40 -  >  personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan