Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop graffiti spuiten

Details over dit uitje
Workshop graffiti spuiten

De beste Graffiti artiesten in Nederland en België staan voor jullie klaar om jullie groepsuitje, bedrijfs- of verenigingsuitje een flinke dosis creativiteit te geven. Met de Workshop Graffiti spuiten van Huisbrand Events maken jullie eigen “Tags” en ontwikkelen jullie vanzelfsprekend een geheel eigen stijl.

Begin deze workshop met uitleg van onze professionele Graffiti Creators en kom alles te weten over het gebruik van kleur, diepte, spuitbussen en allerlei handige technieken.

Als het redelijk weer is kunnen we bijvoorbeeld in de door u uitgekozen stad gebruik maken van de Graffiti Gedoogzone, een plek waar artiesten eindelijk gewoon legaal mogen verven en spuiten.

Voor de echte creatieveling dus, bij Huisbrand Events toveren we de Graffiti-subcultuur om in een bovengronds schilderspektakel! Veel plezier!

Locatie:

De Graffiti Gedoogzone buiten

Inclusief:

– Professionele begeleiding door een graffiti artist
– Buitenlocatie
– Spuitbussen
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

– Een binnen locatie en Graffiti spuiten op MDF of canvas.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan