Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement

Details over dit uitje
Wie is de Rat Arrangement

Reserveer Wie is de van Huisbrand Events als u met vrienden, familie of collega’s de leukste tijd in het centrum van een stad in Nederland of België wilt beleven. Uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest schakelt gelijk door naar de eerste versnelling. Wij combineren drie onderdelen om uw dagje uit extra speciaal te maken. Uiteraard moet er eerst culinair worden genoten!

12.30 – 13.30 Lunch

Huisbrand Events verwelkomt u met een heerlijke lunch en een korte uiteenzetting over het ludieke ‘Wie is de Rat’. Geniet van een rijk gevulde kaart in het centrum van de door u gekozen stad.

13.30 – 17.00 Wie is de Rat

Tijdens dit spel moet u allerlei spannende, grappige of uitdagende opdrachten volbrengen maar er is natuurlijk iemand die de boel zit te verstieren!

Probeer met uw team alle opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen en probeer uit te vinden wie de Rat eigenlijk is. Hij of zij zal het u namelijk niet gemakkelijk maken.

17.00 – 18.00 Smartlappen borrel

Een uurtje gezellig borrelen onder de fabuleuze kaskrakers van Nederlandse artiesten. Een gezellig café wordt bezocht en de smartlappen kunnen beginnen. De teksten van de liedjes worden verstrekt, zodat er geen enkele reden is om niet mee te zingen!

Inclusief:

– Heerlijke lunch
– Professionele begeleiding
– Drankjes uit de Hollandse bar
– Accordeonist
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan