Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Utrecht

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Utrecht

Flaneren in het centrum van Utrecht, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Bij Huisbrand Events geniet u in drie etappes van een originele culinaire ontdekkingstocht door het centrum van Utrecht. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van uitjes voor gezelschappen die willen eten, varen en van een professionele gids gebruik willen maken! Tijdens de Walking & Floating Brunch Utrecht komt u geheel aan uw trekken!

U verzamelt in het eerste restaurant voor een eersteklas voorgerecht waarna onze gids u een uur zal rondleiden in het mooiste gedeelte van de stad. Fraaie anekdotes over de historie van Utrecht komen in rap tempo voorbij. U ziet prachtige grachtenpanden en bekende monumenten en loop langzaam naar het volgende restaurant waar weer het volgende culinaire hoogtepunt op u staat te wachten.

Na het hoofdgerecht nemen wij u aan boord van onze comfortabele rondvaartboot zodat u vanaf het water het centrum van een andere kant kunt bekijken. De kapitein kent de vaarwegen op z'n duimpje en brengt u zonder enige moeite weer naar de volgende locatie. Daar treft u een dessert van topkwaliteit zoals u van Huisbrand Events gewend bent!

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Dessert

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Bij regen kan deze overdekt worden met een luifel. In Utrecht zijn (tegen een meerprijs) ook mogelijkheden om gebruik te maken van een gesloten boot.

Inclusief:

- Privé boot
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan