Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch Naarden Vesting

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Naarden Vesting

Flaneren in het centrum van Naarden-Vesting, lekker eten en een gezellige rondvaart. Dat is de 'Walking & floating brunch' van Huisbrand Events: een boottocht met gids, plus lekker eten. Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Gezellig vertoeven in drie verschillende restaurants, een schitterende rondvaart en een rondleiding met een professionele gids. Dat is in het kort de Walking & Floating Brunch van Huisbrand Events. Tijdens deze middag komt u alles te weten over het oudste vestingstadje van Nederland, vertellen we u spannende verhalen en laten we u ook nog eens culinair aan uw trekken komen.

Uw ontdekkingstocht begint met een heerlijk voorgerecht in één van Naardens lekkerste restaurants. Daarna neemt uw professionele gids samen met u een duik in het verleden. Langzaam wandelt u over het Waterliniepad, het decor van historische avonturen en waar boeiende anekdotes over te vertellen zijn. Uw gids brengt u na een uurtje weer naar een ander restaurant waar het hoofdgerecht van deze middag op u staat te wachten.

Na het hoofdgerecht neemt u plaats in onze rondvaartboot* en varen we langzaam door de Oude Haven, onder de Zeepoort door naar de zoute gracht. Via meanderende waterwegen, langs de oude verdedigingswallen, de beboste ravelijnen en bastions, leiden we u langs bemoste muren door het boomgat, richting Fort Ronduit. Daarna leggen we aan voor het dessert in een ander restaurant en geniet u van het beste dat Naarden te bieden heeft.

* de rondvaart is mogelijk van april tot en met oktober.

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Dessert

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Bij slecht weer wordt de boot via een luifel overdekt.

Inclusief:

- Rondvaart
- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 68,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 64,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 58,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan