Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Walking and Floating Brunch Groningen

Details over dit uitje
Walking and Floating Brunch Groningen

Flaneren in Groningen, lekker eten, een leuke rondvaart, dat is de Walking and Floating Brunch van Huisbrand Events: een boottocht met gids én brunchen.

Wij nemen u mee om deze pittoreske stad van dichtbij te bekijken.

Er gaat niets boven Groningen! Hoewel, de Walking & Floating Brunch Groningen van Huisbrand Events maakt het een stuk leuker en gezelliger. Geniet van de prachtige binnenstad en eet de lekkerste gerechten in verschillende restaurants!

En wist u dat u Groningen ook nog per boot kunt verkennen?Wij hebben het allemaal voor u gecombineerd!

Het begint allemaal met een voorgerecht in een toprestaurant, waarna u onder leiding van een professionele gids in een uurtje de mooiste gebouwen van de stad gaat bekijken.

Bij terugkomst verrassen wij u met een heerlijk hoofdgerecht en smult u zich een weg naar het volgende evenement van deze middag, een rondvaart* over de prachtige grachten van Groningen.

* De rondvaart is mogelijk van april t/m oktober

We varen over de Diepenring, met het Groninger Museum, het Scheepvaartmuseum en de eeuwenoude pakhuizen die er geheel anders uit zien vanaf het water. Heerlijk ontspannen bekijkt u de mooiste plekken van de stad.

Daarna meren we aan en brengen we uw gezelschap naar een afsluitend nagerecht, dat op u zit te wachten in een ander Gronings restaurant.

Programma:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Rondleiding
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.10 - 17.10 Rondvaart
17.15 - 17.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch is een open boot inclusief. Tegen een meerprijs kunt u gebruik maken van een gesloten boot. Vraag naar de mogelijkheden.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 72,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 69,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 62,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan