Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Walking and Floating Dinner Groningen

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Groningen

Geniet bij het Walking and Floating Dinner in Groningen van een 3-gangen diner en van de stad: dineren, rondvaart én met de gids van Huisbrand Events op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Voor iedereen die de stad Groningen wilt verkennen maar dat op een ontspannen en culinaire manier wilt doen biedt Huisbrand Events het ultieme arrangement aan.

Deze avond bezoekt u de beste restaurants, u gaat wandelen langs de bekendste monumenten en ook nog eens varen over de mooiste binnenvaarwegen van de stad.

We bezoeken bij de start van deze avond een gezellig restaurant waar u een voorgerecht krijgt voorgeschoteld. Daarna gaat u onder leiding van onze professionele gids de stad nader onderzoeken. Er valt genoeg te zien in het centrum. Na deze rondwandeling geniet u van een heerlijk hoofdgerecht in een andere gelegenheid.

Groningen is ook zeker een prachtige stad om eens vanaf het water te bekijken. Daarom gaan we na het hoofdgerecht aan boord van de boot. U krijgt Groningen dan eens van een zeer ontspannen manier te zien. De grachten met eeuwenoude pakhuizen, het scheepvaart museum en het Groninger museum zijn dan ook fraaie landmark's die we eens nader vanaf het water kunnen bekijken*.

Na een uurtje gevaren te hebben meren we af en schuiven we aan in het laatste restaurantje om van het nagerecht te genieten. Heeft u er al niet een beetje zin in?

* De rondvaart is mogelijk van begin april - eind oktober.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.10 - 22.10 Rondvaart
22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner is een open boot inclusief. Het is niet mogelijk om de boot te overkappen bij slecht weer. In Groningen kan er tegen een meerprijs wel een gesloten boot geboekt worden.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 78,50 p.p. excl. BTW
15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 -  >  personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan