Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Walking and Floating Dinner Gouda

Details over dit uitje
Walking and Floating Dinner Gouda

Geniet bij het Walking & Floating Dinner in Gouda van een 3-gangen diner en van de stad. Huisbrand Events biedt u heerlijk dineren, een rondvaart én samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Wie aan Gouda denkt, denkt aan stroopwafels, kaarsen, gebrandschilderde ramen maar ook een ongelooflijk fraai stadhuis en een gezellig centrum. Maar denkt u ook eens aan een combinatie van cultuur en ontspanning, dineren, wandelen en varen!

Lekker dineren en rondvaren in het hart van Gouda? Het kan allemaal met het leuke Walking & Floating Dinner arrangement van Huisbrand Events. Gezellig met vrienden, familie of collega's dineren in verschillende restaurants, een fantastische rondvaart en rondwandelen onder leiding van een professionele gids! Een avondvullend programma met diverse hoogtepunten!

We beginnen in één van de beste restaurants van de binnenstad om het voorgerecht tot ons te nemen. Daarna bent u vast helemaal in de stemming om aan boord te klimmen van de rondvaartboot en geniet u van een stukje stad en een stukje Ijssel*. Na de rondvaart genieten we van een hoofdgerecht in een volgend restaurant. Nadat iedereen ook van de hoofdmaaltijd heeft genoten, zorgen we ook nog eens voor een optimale spijsvertering. U gaat namelijk onder leiding van een professionele gids de mooiste plekken van Gouda opzoeken. Uiteraard zorgt de gids voor prachtige verhalen.

Na afloop van de rondleiding geniet u van een overheerlijk dessert in wederom een ander restaurant. Een culinaire, varende en wandelende ontspannen marathon dus! Geniet ervan!

* De rondvaart is mogelijk van begin april tot eind oktober.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondvaart
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.10 - 22.10 Rondleiding
22.15 - 22.45 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Dinner wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van regen is het mogelijk om een luifel over de boot te plaatsen.

Rondvaartinformatie:

Gezien er in Gouda weinig grachten zijn, is het mogelijk dat de rondvaartboot op de heen- en terugreis dezelfde route vaart.

Inclusief:

- Professionele gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Rondvaart
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

15 - 25 personen € 74,50 p.p. excl. BTW
26 - >  personen € 68,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan